تحولات منطقه

فرمانده انتظامی خراسان‌شمالی از شناسایی شگرد قاچاقچیان در سوءاستفاده از کارت سوخت خودروی تصادفی و از رده خارج و قاچاق بیش از ۱۳۱ هزار لیتر نفت گاز با استفاده از بارنامه‌های صوری خبر داد.

کشف قاچاق سوخت در خراسان شمالی با خودرویی که سال‌ها تردد نداشت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، سردار علی ندرخانی اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی دقیق فعالیت ناوگان حمل‌ونقل، به یک دستگاه کامیون که سال‌ها فاقد تردد جاده‌ای بود، اما برای آن بارنامه و سهمیه سوخت ثبت می‌شد، مشکوک شدند و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: بررسی‌های انجام شده نشان داد این کامیون که سال‌ها قبل در یک حادثه رانندگی دچار حریق شده و از چرخه حمل‌ونقل خارج شده بود، با وجود نداشتن سابقه تردد، دارای مجوز فعالیت درون‌شهری و ده‌ها بارنامه ثبت‌شده بوده و از کارت سوخت آن در جایگاه‌های مختلف استفاده شده است؛ به‌گونه‌ای که در مجموع ۱۳۱ هزار و ۸۹۱ لیتر نفت گاز یارانه‌ای به ارزش تقریبی ۹۷ میلیارد و ۵۹۹ میلیون و ۳۴۰ هزار ریال با این شگرد برداشت و وارد فرآیند قاچاق شده است.

ندرخانی با اشاره به ادامه تحقیقات برای شناسایی تمامی عوامل دخیل در این پرونده تصریح کرد: بررسی‌ها از صدور مجوزهای غیرواقعی، استفاده از بارنامه‌های صوری و نقش برخی شرکت‌های حمل‌ونقل در این فرآیند حکایت دارد و پرونده پس از تکمیل تحقیقات برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال شده است.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha